(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Buchta s ovocem a puding. zelatinou
Potřebné ingredience
TESTO: 5vajec, 150g cukru, 150g polohr. mouky, spetka prdopec, ZELATINA: 1litr ovocne stavy (napr. z kompotu, dzus, sirup), 2vanil. pudingy + ovoce
Postup přípravy
Vyslehame si vyjicka, potom uz jenom mirne vslehame mouku, cukr a prdopec. Vylejeme na vymazany+vysypany plech a peceme doruzova.
Vychladle testo potreme marmeladou az ke kraji, aby se nam zelatina nevpila do testa. Potom poklademe ovoce a zalijeme zelatinou.
Zelatinu si pripravime takto: cca ctvrtinu stavy si rozmichame s pudingy a smichame se zbytkem - za staleho michani uvarime "puding" a jeste horky lejeme na ovoce.
Nechame vychladit.
DOBROU CHUT!:)
Vychladle testo potreme marmeladou az ke kraji, aby se nam zelatina nevpila do testa. Potom poklademe ovoce a zalijeme zelatinou.
Zelatinu si pripravime takto: cca ctvrtinu stavy si rozmichame s pudingy a smichame se zbytkem - za staleho michani uvarime "puding" a jeste horky lejeme na ovoce.
Nechame vychladit.
DOBROU CHUT!:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
2. 5. 2010, 21:33